Для замовлення заповніть форму замовлення або Телефонуйте!
UA | RU

меню

 

Звичайні ручки, на яких нанесений логотип або інша рекламна інформація, є одним з найпопулярніших видів сувенірної продукції. Сучасні бізнесмени та керівники різних організацій користуються у своїй справі даним видом просування товарів та послуг дуже часто. Компанії, які займаються нанесенням різних малюнків та інформації на ручки з логотипом, використовують для цього величезну кількість різноманітних типів і моделей цієї популяції. Для отримання більш якісного і солідного сувеніра, який не соромно буде подарувати своєму діловому партнеру або дорогому гостю, найкраще використовувати продукцію таких світових брендів, що зарекомендували себе, як «Schneider», «Prodir», «Senator» та «Parker».

Перед тим, як зберетеся придбати партію ручок, для нанесення на них логотипу вашої компанії або будь-яких інших зображень та інформації, уважно вивчіть матеріал, з якого вони виготовлені, та розміри товару. Будь-який малюнок або текст наноситься на ручку такими способами, як:

тамподрук;
гравірування;
шовкографія.

Якщо ви не володієте достатніми засобами для того, щоб оплатити ручки, виготовлені з якісного матеріалу, краще зменшіть тираж партії, але не купуйте дешевий товар. Найекономніший варіант нанесення на ручки зображення є тамподрук. В цьому випадку ви можете замовляти великі наклади продукції. Ручки з тамподруком можна презентувати у вигляді сувенірної продукції під час проведення виставок чи конференцій. Гравіювання із застосуванням лазерного обладнання коштує дещо дорожче і використовується для виготовлення металевих та дерев'яних сувенірних ручок.

Основними відмінностями такого виду продукції є:

екологічність та надійність матеріалу;
зручні стрижні;
привабливий дизайн.

Брендовані ручки є досить ефективним і недорогим способом нагадати клієнтам і партнерам про вашу компанію і підказати їм інформацію про контакти або сайт організації. Їх можна презентувати як подарунок або сувенір. Можете бути впевнені, що вашим презентом користуватимуться щодня.

Кулькові ручки з нанесеним на них зображенням або інформацією – це вид реклами, яка працюватиме тривалий час. Завдяки змінності стрижня зручну ручку можна використовувати нескінченно, відповідно ваша реклама буде ефективною настільки, наскільки триватиме термін використання пишучого предмета.

  • Дата:
  • Категория:
Повернутися до новин
comments powered by Disqus
Услуги
Друкована продукція
Вироби на дизайнерському картоні
Рекламно-сувенірна продукція та корпоративні подарунки
Широкоформатний друк
Брендування
Зовнішня реклама
Інтер'єрна реклама
Додрукарські послуги
Постдрукові послуги
Адрес

Aдрес : Київ, Глибочицька 17А, 6 поверх , офіс 605
Тел : 044 38 43 804
098 298 67 98
050 011 29 10
093 146 49 05
093 920 44 15*
*маркетинг отдел
Email : zakaz@clickprint.com.ua

Copyright 2016-2023 Поліграфія Київ Лук'янівка ClickPrint | All Rights Reserved.

arrowup